A lecsó nem attól magyaros, hogy 4x100-at úszik a zsírban. Nem attól magyaros, hogy olyan erős, hogy órákig kell keresni az ülőhelyet – osztotta meg jótanácsait Benke Laci bácsi Balatonkenesén, a 8. Országos lecsófesztiválon.
Egy katonatiszt elmondta: a bejelentés mindenkit váratlanul ért, de legtöbben támogatták a tűzszünetet.
p
0
0
5
Hírlevél-feliratkozás
Ne maradjon le a Mandiner cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.
Összesen 1 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. szeptember 02. 18:05
A jó lecsó kimarja a bogrács alját és tocsog a zsírban.2/3 hagyma és 1/3 paprika+paradicsom.A zsírt házi füstölt szalonna adja,a csípősséget zöld csöves paprika.Ha valaki nem szereti a naygon csípőset,üthet rá tojást-egy tányérhoz 1 tojást!